Docker – skaalautuvaa suorituskykyä

Vähemmän aikaa konfigurointiin – enemmän aikaa kehittämiseen

Docker tarjoaa nopean kehitysympäristön, jossa et käytä aikaa palvelimen pystytykseen, määritykseen ja ohjelmistojen asennuksiin. Käytössäsi ovat Docker-säiliöt (engl. container), joiden avulla määrittelet nopeasti ympäristösi ja olet muutamalla klikkauksella valmis. Keskity palvelusi kehittämiseen, älä palvelimen määrittelyyn.

XetNET Docker-palvelu tarjoaa suomalaiset palvelimet käyttöösi.

Skaalautuvuutta ja äärimmäistä suorituskykyä

Webhotelli- ja virtuaalipalvelinympäristöissä hallinnoidaan suorituskykyä eri tavalla kuin Docker-palvelussa. Virtuaalipalvelinympäristössä ostat kapasiteetin, esimerkiksi 1-2 ydintä käyttöösi haluamallasi muistimäärällä. Dockerin avulla voit määritellä esimerkiksi tietokannan käyttöön enemmän tehoa kuin web-palvelimelle (vertikaalinen skaalaus).

Docker mahdollistaa horisontaalisen skaalauksen

Voit Dockerin avulla lisäksi horisontaalisesti skaalata esim. web-palvelimen (Apache) käyttöön 2 säiliötä tai enemmän. Tällöin skaalaus kohdistuu juuri sinne, minne suorituskykyä tarvitaan lisää. Tämä tilanne voi olla tarpeen silloin, kun tietokannalle ei kohdistu suuresti tehtäviä mutta web-palvelimella suoritetaan paljon laskutehoa vaativia PHP-komentoja.

Sekä vertikaalisen että horisontaalisen skaalauksen muutokset voi tehdä joustavasti hallintatyökalun kautta aina projektisi vaatimusten ja muuttuvien tarpeiden mukaan. Näin varmistat, että toimintaympäristö suoriutuu jouhevasti ja skaalauksen vaadittavat muutokset vievät vain sekunteja aikaa.

Docker on ratkaisusi, kun kaipaat joustavuutta suorituskykyyn.

Docker on Finnish Servers: Docker is your solution when you need flexibility in performance.

Määrittele oma Docker-säiliösi

Voit rakentaa Docker-kuvan, joka sisältää sovelluksesi ja sijoittaa sen Docker-säiliöön. Docker-säiliösi voit määritellä muutamalla klikkauksella tukemaan juuri niitä ominaisuuksia mitä tarvitset. Se on tavallaan kuin valmis resepti ympäristöstä, millä sovelluksesi toimii. Ei erikseen koko palvelinta koskevia asetuksia tai ylimääräisiä VM-ympäristöjä. Dockerilla luot säiliöitä, jotka määrittelet sovelluksesi vaatimusten mukaisesti.

Esimerkiksi WooCommerce-verkkokauppaa varten valitaan kaksi säiliötä: WooCommerce-säiliö ja tietokantasäiliö (esim. MariaDB tai MySQL 5.7). Sen jälkeen kehität palvelusi väliaikaisessa domainissa ja kun projekti on valmis, siirrät Docker-kuvasi julkiseen Docker-säiliöön tai määrittelet nimipalvelut nykyiselle säiliölle. Dockerin avulla on entistä helpompaa testata erilaisia päivityksiä ja muutoksia palvelussa kun voit siirtää kuvasi eri säiliöön muutamilla klikkauksilla.

Docker on täydellinen vaihtoehto kehittäjille, jotka haluavat keskittyä kehittämiseen palvelimen konfiguroinnin sijaan.

Docker-säiliöt alkaen 4,50 €/kk/kpl

Testaa Docker-palvelua vain kympillä: rekisteröi palvelu käyttöösi minimiveloituksella 10,00 € + ALV ja tutustu Dockerin tarjontaan ja huippunopeuteen. Ota käyttöösi vain ne säiliöt ja ominaisuudet, joita sovelluksesi/palvelusi tarvitsee (esim. web-palvelin ja tietokantapalvelin).

Kokeiluversion 10,00 € + ALV jälkeen tilauksesi jatkuu voimassa toistaiseksi olevana tilaamiesi säiliöiden veloitusten perusteella. Uskomme, että vakuutut Dockerin huippuominaisuuksista!

Tilaa 10 € (+ alv) kokeiluversio

Hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero.

Docker – joustava ratkaisu IoT-hankkeisiin

Docker on erinomainen vaihtoehto IoT-kehitysympäristöihin, joissa yritykseen ei haluta hankkia erillistä palvelinta ja käyttää aikaa sen ylläpitoon, määritykseen ja varmuuskopiointiin. Kehitä Dockerin avulla nopeasti palvelusi ja siirrä ne tuotannosta käyttöön vain klikkauksilla. Tiedämme, että palvelinympäristön asetusten säätöön kehittäjien eri vaatimusten takia menee aina aikaa. Kokeile Dockeria, ihastut sen nopeuteen. Se on kustannustehokas ratkaisu kun säästät aikaasi hyppäämällä suoraan kehitysvaiheeseen.

Kehitätkö IoT-projekteja Suomen ulkopuolella?

XetNETin yhteistyökumppaneiden avulla Docker-palvelu toimitetaan tarvittaessa lähemmäksi asiakasta jopa toiseen maahan, jos se tietoliikenteellisesti on järkevä ratkaisu ja tehostaa palvelusi käyttöä. Kysy lisää myynniltämme

Docker Hosting Suomessa

Kokeile palvelua

Tilaa Docker-palvelun kokeiluversio hintaan 10,00 € + ALV. Tämän minimitilauksen myötä pääset kokeilemaan palvelua. Tilaa palvelu tästä. Voit kirjautua ostamaasi Docker-palveluun osoitteessa https://portal.dockr.net/ ja olet valmis aloittamaan seuraavan projektisi.

Kysy lisää Docker-ratkaisuistamme

SOITA TAI LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

Puhelin: 029 170 0818  Sähköposti: myynti@xetnet.com