WebbiWelho

WebbiWelhon käyttöönotto

WebbiWelho on XetNetin helppokäyttöinen työkalu oman sivuston luontiin hallintaan. Sen saat helposti käyttöösi asiakkaan hallintapaneelista ja sieltä kirjautumalla cPaneliin. WebbiWelho on täysin ilmainen palvelu, joka kuuluu kaikkiin XetNetin Webbihotellipaketteihin.

Katso helppokäyttöisen ohjelmiston esittely täältä: https://www.xetnet.fi/webhotelli/xetnet-webbivelho-kotisivut-helposti/

 

Ottaaksesi WebbiWelhon käyttöön on mentävät cPaneeliin. (Asiakassivu à Hallintapaneeli à Toimenpiteet-valikko à Kirjaudu cPaneeliin) WebbiWelho löytyy ohjelmistot otsakkeen alta. Klikkaa ohjelmistoa ja voit pian aloittaa sivustosi muokkauksen.

 

 

Valitse ensin domain, johon haluat sivusi julkaista. Esim. sinulla voi olla yksi domain WordPress-blogiasi varten ja toinen yrityksesi muuta toimintaa varten. Lisää domaineja voit rekisteröidä käyttöösi kätevästi XetNetin asiakasportaalin pääsivulta kohdasta: Lisää uusi verkkotunnus. Alla näkymä domainin valinnasta WebbiWelhoa varten.

 

 

Kun käytettävä domain on valittu, pääset valitsemaan teemapohjan sivustolle. Valittavana on yli 190 erilaista teemaa. Mikään valinta nyt ei ole lopullinen vaan pääset myös helposti myöhemmin vaihtamaan teemaa.

 

 

 

Teeman valinnan jälkeen voit alkaa rakentaa sivustoasi. Oikealla näkyy selkeä sivuston rakennusta helpottava opas, joka varmistaa, että käyt läpi kaikki tarvittavat vaiheet sivuston julkaisua ajatellen.

 

 

 

WebbiWelhon käyttöönotto on näin helppoa ja vaivatonta. Ongelmatilanteissa saat aina apua XetNetiltä. (Puhelin: 040-720 9660 Sähköposti: [email protected])

Hyppää tyylikkään sivuston rakentamiseen muutamalla klikkauksella! Katso myös ohjeita rakentamiseen täältä: https://www.xetnet.fi/webhotelli/xetnet-webbivelho-kotisivut-helposti/

 

 

 

emjr on Emailemjr on Facebookemjr on Linkedinemjr on Twitter
emjr
Toimitusjohtaja at XetNET / Xetpoint Oy
Xetpoint Oy:n perustaja ja yrittäjä. Bisneshenkinen nörtti henkeen ja vereen joka rentoutuu(?) keskeneräisen taloprojektin kanssa.