XetNET Forte: Palvelintason LSCachea hyödyntävä webhotelli
In English Suomeksi

XetNET Forte Webhotelli

Huippunopea sovellushotelli: XetNET Forte

Forte on erinomaista suorituskykyä tarjoava webhotelli. Palvelimelle optimoidun välimuistiteknologian ansiosta se soveltuu WordPressin kaltaisille sovelluksille. LSCache-teknologiaan perustuva palvelintason välimuisti nopeuttaa sovelluksia toimimaan salamannopeasti. Se on täydellinen valinta sitä tukeville sovelluksille, jotka haluat toimimaan viiveettömästi.

Tällä hetkellä LSCache-tuki on saatavilla mm.: WordPress, Magento, XenForo, PrestaShop, MediaWiki, Drupal, Joomla ja Craft CMS:lle.

XetNET Forten valikoimaan kuuluu X1, X2 ja X3 paketit, jotka antavat mahdollisuuden valita haluamasi suorituskyky tarpeesi mukaan. Voit helposti skaalata webhotelliasi suuremmaksi liikenteen ja kuormituksen kasvaessa.

Tutustu alta vaihtoehtoihin.

Avainlippu-suomeksi
XetNET Forte X1
12,82 € / kk
5 Gt nopeaa SSD-levytilaa
40 EP (entry processes)
1 x CPU, 512 Mt RAM
Liikennöintiä 80 Gt/kk
PHP RAM: 512 Mt
10 sähköpostilaatikkoa
2 tietokantaa
2 lisädomainia
PHP versio: valitse vapaasti, 5.1, 5.2, 5.3, 5.4, 5.5, 5.6, 7.0, 7.1 tai 7.2
Ilmainen HTTPS-sertifikaatti
XetNET Forte X2
21,69 € / kk
10 Gt nopeaa SSD-levytilaa
50 EP (entry processes)
2 x CPU, 1024 Mt RAM
Liikennöintiä 160 Gt/kk
PHP RAM: 512 Mt
50 sähköpostilaatikkoa
4 tietokantaa
3 lisädomainia
PHP versio: valitse vapaasti, 5.1, 5.2, 5.3, 5.4, 5.5, 5.6, 7.0, 7.1 tai 7.2
Ilmainen HTTPS-sertifikaatti
XetNET Forte X3
29,76 € / kk
15 Gt nopeaa SSD-levytilaa
100 EP (entry processes)
3 x CPU, 2048 Mt RAM
Liikennöintiä 240 Gt/kk
PHP RAM: 512 Mt
50 sähköpostilaatikkoa
6 tietokantaa
5 lisädomainia
PHP versio: valitse vapaasti, 5.1, 5.2, 5.3, 5.4, 5.5, 5.6, 7.0, 7.1 tai 7.2
Ilmainen HTTPS-sertifikaatti

Hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero.

Tommi_Puuska_1024px

Asiakascase: WordPress-verkkokauppa nopeutui 3-kertaisesti

“Siirsimme asiakkaani Vinyylilattiakauppa.fi verkkokaupan XetNET Forte webhotelliin. Sivusto on raskaalla Divi-teemalla toteutettu ja sinne kohdistuu keskipaljon liikennettä, n. 6 000 istuntoa per kuukausi. Siirto ja muutos oli nopea ja kivuton: poistimme ainoastaan vanhat välimuistilisäosat WordPress-asennuksesta ja kytkimme LSCachen käyttöön ilmaisella lisäosalla sivustolle. Välittömästi ilman asetusten viilauksia sivusto nopeutui ja latausajat tippuivat kolmannekseen Pingdomin Frankfurtin palvelimelta ja GTMetrixin Lontoon palvelimilta mitattuina. Suomesta mitattuna viiveet ovat lähes olemattomia.

Tämä oli kenties helpoin WP-sivuston nopeutusprojekti mihin olen törmännyt. Sivuston kävijämäärän kasvaessa helpottaa tietää, että voimme helposti päivittää X1-X3 pakettien välillä suurempaan. XetNET Forte on erinomainen vaihtoehto jos sivuston latausnopeudet vaikuttavat suoraan asiakaskokemukseen ja konversioon.”

– Tommi Puuska, ThinkFast Oy

Monipuolinen cPanel-hallintatyökalu

Webhotelliin sisältyy cPanel-hallintatyökalu jolla hallinnoit helposti palveluitasi. cPanel tarjoaa käyttäjäystävällisen tavan asentaa sovelluksesi muutamalla klikkauksella. Voit myös mainita jos haluat jonkin sovelluksen valmiiksi esiasennettuna sivustollesi, kuten WordPressin, niin teemme sen puolestasi.

Ilmainen SSL-sertifikaatti sisältyy vakiona webhotellipalveluihin.

cPanel-hallintatyökalussa voit mm.:

  • asentaa haluamasi sovellukset (WordPress, Joomla, Concrete5, Drupal…)
  • luoda haluamasi sähköpostitilit, määrittää uudelleenohjaukset ja aliakset
  • asettaa roskapostisuodatuksen haluamillesi sähköpostitileille
  • muokata www-palvelusi asetuksia
  • katsella www-palveluidesi statistiikkatietoja
  • muokata nimipalveluiden asetuksia (DNS), muokata tiedostoja, hallinnoida tietokantoja (phpMyAdmin)
webhotelli-suomi-edullinen-cpanel

Kysy lisää palveluistamme – soita tai lähetä sähköpostia

Puhelin: 040-720 9660 Sähköposti: [email protected]

XetNET Forte webhotelleissa vakiona:

Riippumatta siitä minkä X1-X3 paketin valitset, voit olla varma että seuraavat ominaisuudet kuuluvat palveluihin mukaan – ilman lisähintaa.

Uusimmat teknologiat

Webhotelli tarjoaa uusimmat versiot teknologioista käyttöösi, joiden avulla nopeutat sivustojasi. Tällaisia ovat mm. PHP 7.2 ja HTTP/2.

HTTPS- eli SSL-salaus

Salattu yhteys on tätä päivää: siksi tarjoamme veloituksetta HTTPS-sertifikaatin webhotelleihimme vakiona.

Tyytyväisyystakuu

XetNET webhotelleissa on 14 vuorokauden tyytyväisyystakuu eli voit turvallisesti tilata ja testata palveluamme.

Webhotellin luotettavuus

Kaikki webhotellipalveluissa käyttämät palvelimet ja verkkoyhteydet ovat moninkertaisesti varmennettuja. Voit olla varma siitä että webhotellimme tarjoavat sinulle toimivan alustan ilman turhia käyttökatkoja.

Osaava tukipalvelu ja ylläpito

Olemme tarjonneet webhotelli- ja sähköpostipalveluita jo vuodesta 2002. Näin voit luottaa siihen että palvelimista joilla sivusi ja sähköpostisi sijaitsevat vastaavat alan ammattilaiset.

Riittävä palvelinkapasiteetti

Emme harrasta webhotellien ylibuukkausta vaan pidämme vain rajatun määrän asiakkaita yhdellä palvelimella. Asiakasmäärien kasvaessa olemme aina ottaneet käyttöön uusia palvelimia – ennen kuin asiakasmäärä on kasvanut liian suureksi. Teemme tämän pitääksemme asiakkaamme tyytyväisinä.

Luotettava, helppokäyttöinen sähköposti: vakiona autentikoiva SMTP

Kun käytät webhotelliamme, hyödyt samalla myös toimivasta ja luotettavasta sähköpostista olit sitten toimistolla, tien päällä tai mökkilaiturillasi ottamassa aurinkoa. Kaikkiin webhotelleihimme kuuluu vakiona autentikoivan SMTP:n käyttöoikeus, jolloin voit myös lähettää sähköpostisi kenen tahansa operaattorin verkosta.

Palvelimemme tukevat salattuja POP3s-, IMAPs- ja SMTPS-yhteyksiä jolloin sekä sähköpostisi- että käyttäjätunnuksesi pysyvät turvassa. Autentikoiva SMTP toimii luonnollisesti niin tietokoneellasi, kannettavallasi, tabletillasi tai vaikka puhelimellasi.

Joustava ja asiantunteva asiakaspalvelu

Pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Käytämme myös itse monia avoimen lähdekoodin ohjelmistoja, joten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tukea ja palvelua niihin. Meille olevat tuttuja mm. seuraavat julkaisualustat: Typo3, Joomla!, WordPress, CMS Made Simple, Drupal, Plone, Midgard, Simple Machines (SMF) foorumi.

Miksi XetNET?

XetNET on tarjonnut webhotellipalveluita jo vuodesta 2002. Palvelimelle sijaitsevat Suomessa ja kaikki palvelimet sekä verkkoyhteydet on moninkertaisesti varmennettuja. Julkaisemme julkisesti palvelimiemme käytettävyystilastot ja voit tarkistaa, mikä on palveluidemme tila.

Tilaa webhotelli meiltä ja maksaessasi tilauksesi PayPal:lla (myös Credit/Debit-kortit), sivustosi toimii jopa muutamassa minuutissa* haluamallasi verkkotunnuksella! Tilauksesi voit myös maksaa normaalisti laskulla, mutta käsittelemme tilaukset silloin käsin.

* Maksaessasi tilauksesi PayPalin avulla, avaamme palvelusi heti kun olet suorittanut maksun. Rekisteröimme kansainväliset verkkotunnukset (esim. .com, .net, .org, .info jne.) myös automaattisesti ja ne ovat käytössäsi maksun jälkeen välittömästi. .fi-verkkotunnusten rekisteröinti tehdään manuaalisesti jolloin käsittelemme kaikki tilaukset arkipäivisin mahdollisimman nopeasti. Jos tilaat webhotellisi esim. viikonloppuna, tilauksesi sisällöstä riippuen palveluiden avaaminen saattaa tapahtua seuraavana arkipäivänä.