XetNET Backup - XetNET
In English Suomeksi

XetNET Backup

XetNET Backup – etävarmistus ja varmuuskopiointi pilvipalveluna

XetNET Backup on etävarmistuspalvelu jossa tietosi varmuuskopioidaan turvallisesti pilveen. Etävarmistus sopii niin pöytäkoneille, kannettaville tietokoneille kuin palvelimille.

XetNET Backup on pilvipalvelu jossa tietosi varmuuskopioidaan automaattisesti varmistuspalvelimillemme ja tiedot salataan käyttämällä asettamaasi salausavainta. Tiedot siirretään turvallisesti HTTPS-yhteyden kautta varmuuskopiontipilveen ja ilman salausavaintasi tietoihin eivät pääse ulkopuoliset käsiksi.

Palvelinten etävarmistus pilveen

XetNET Backup on hyvä ratkaisu Linux- ja Windows-palvelinten varmuuskopiointiin. Se tukee lennossa tapahtuvaa varmuuskopiointia mm. MS Exchange-, MS SQL-palveluista sekä MySQL-tietokannoista. Lisäksi se soveltuu hyvin NAS-palvelinten varmuuskopiointiin.

Työasemien etävarmistus pilveen

XetNET Backup sopii hyvin myös työasemien varmuuskopiointiin. Esimerkiksi Windows-työasemissa se osaa varmuuskopioida myös käynnissä olevat Microsoft Outlook tiedot, käyttäjän työpöydän sekä mm. selaimen suosikit.

XetNET Backup on yhteensopiva Windows, Mac ja Linux työasemien ja palvelinten kanssa.

XetNET Backup varmuuskopioi myös avoinna olevat tiedostot ongelmitta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että vaikka tekstinkäsittelytiedosto olisi auki, pystyy se ottamaan siitä varmuuskopion samanaikaisesti. Näin ollen sinun ei tarvitse pelätä että avoinna olevat tiedostot jäisivät varmuuskopioimatta.

Yhteensopivuus

XetNET Backup on yhteensopiva seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa:

  • Windows Vista
  • Windows 7
  • Windows 8
  • Mac OS X 10.4.10 ja uudemmat
  • RedHat, CentOS, SuSE ja Debian Linux

Asiakasystävällinen hinnoittelu

XetNET Backup-palvelun hinnoittelu perustuu tarvitsemaasi varmistustilan määrään, ei yksittäisten työasemien tai palvelinten lukumäärään. Näin ollen maksat vain käyttöösi varatusta varmuuskopiotilasta etkä koneiden lukumäärästä.

Saat etävarmistuksen edullisesti käyttöösi: hinnat alkaen vain 2,99 EUR/kk+alv. per 5 gigatavua.

Käytössäsi olevaa varmuuskopiointitilaa voidaan myös joustavasti kasvattaa tai pienentää tilausjaksosi aikana.

 

VALITSE SOPIVA VARMISTUSTILA JA TILAA PALVELU

Kokeile ilmaiseksi

Voit tutustua XetNET Backup etävarmistuksen toimivuuteen sitoumuksetta kahden viikon ajan. Voit käyttää palvelua tietojesi varmuuskopiointiin, palautukseen ja tutustua sen toimintaan. Ilmainen koekäyttöversio voidaan muuttaa helposti maksulliseksi, isomman varmistustilan omaavaksi tilaukseksi ilman että joudut asentamaan ohjelmistoa uusiksi.

 

TILAA ILMAINEN KOEKÄYTTÖ