Domain-vaihtoehdot ja hinnasto

Kauttamme saat rekisteröityä suuren määrän eri verkkotunnuksia eli domaineja. Autamme sinua myös verkkotunnusten uusinnassa ja ilmoitamme sinulle etukäteen kun verkkotunnuksesi lähestyy umpeutumisaikaa jotta voit uusia sen kauttamme hyvissä ajoin.

Oheisesta taulukosta näet kauttamme saatavien verkkotunnusten hinnat, pienen kuvauksen verkkotunnuksesta ja tiedon mikäli verkkotunnuksen rekisteröinti vaatii jotain poikkeavaa kuten paikallisen kontaktin olemassaolon.

Mikäli jokin verkkotunnus vaatii paikallisen kontaktin, pystymme sen yleensä järjestämään yhteistyökumppaneidemme kautta.

Voit hakea vapaata verkkotunnusta domainhaku-työkalumme avulla. Haku kattaa pääosan kauttamme saatavista verkkotunnuksista.

DomainKuvausVaatimuksetHintaLisätietoja
.fiSuomen päätason domain.Vapaasti rekisteröitävissä.12 EUR/vuosi, 33 EUR/3 vuotta tai 50 EUR/5 vuotta.Tarkista ennen rekisteröintiä ettei verkkotunnus loukkaa Suomen tai EU:n alueella suojattua nimeä tai tavaramerkkiä.
.comTarkista ennen rekisteröintiä ettei verkkotunnus loukkaa Suomen tai EU:n alueella suojattua nimeä tai tavaramerkkiä.Vapaasti rekisteröitävissä.15 EUR/vuosiErittäin suosittu verkkotunnus.
.netKansainvälinen, alun perin verkko-operaattoreiden käyttöön tarkoitettu päätason verkkotunnus.Vapaasti rekisteröitävissä.15 EUR/vuosiErittäin suosittu verkkotunnus.
.euEU:n päätason verkkotunnus.Verkkotunnusta voi hakea ja rekisteröidä kaikki EU-alueelle olevat yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt.20 EUR/vuosi
.cnKiinan päätason domain.Vapaasti rekisteröitävissä.20 EUR/vuosiRekisteröinnissä vaaditaan usein kopio hakijan henkilöllisyystodistuksesta (passi, ajokortti tai henkilökortti) ja yrityksen tapauksessa kopio kaupparekisteriotteesta. Yleensä englanninkielinen tuloste www.ytj.fi palvelun tiedoista riittää.
.ruVenäjän päätason verkkotunnus.Verkkotunnusta voi hakea ja rekisteröidä kaikki EU-alueelle olevat yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt.120 EUR/vuosiRekisteröinnin yhteydessä Venäjän ulkopuolella sijaitsevien yritysten on toimitettava Y-tunnus tai kaupparekisterinumero. Yrityksiltä saatetaan vaatia kopio myös perustamiskirjasta. Yksityishenkilöiden on todistettava henkilöllisyytensä toimittamalla joko kopio ajokortista tai passista.

Yllä kuvattu vain muutamia suosituimpia verkkotunnuksia. Verkkotunnusten hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero.

XetNET on virallinen FI-verkkotunnusten välittäjä

Löysitkö mieluisan verkkotunnuksen?

Domainhaku-työkalumme avulla voit rekisteröidä ja varata haluamasi verkkotunnuksen helposti ja nopeasti. Saat samalla tilattua siihen haluamasi webhotellin.

Verkkotunnuksen rekisteröinnin lisäksi tarvitset verkkotunnukseen liitettävän webhotellin tai pelkän DNS-nimipalvelun. Voit myös tilata pelkästään haluamasi verkkotunnuksen ja sen nimipalvelun klikkaamalla  tästä.

Verkkotunnusten hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero.