Pilvipalvelut

Suomalaiset pilvipalvelut yrityksille

Pilvipalveluiden avulla yrityksen ei tarvitse itse investoida omaan IT-infraan, vaan palveluita voi vuokrata ja käyttää internetin yli. Pilvipalvelut ovat yleistyneet jo monestakin syystä: ne ovat kustannustehokas tapa tuottaa ja käyttää palveluita, minkä lisäksi ne vapauttavat ylläpidollisista haasteista ja velvoitteista. Velvoitteet kuten oman palvelimen ylläpito, konfigurointi ja päivitykset, sekä automatisoitu varmuuskopiointi toimitilojen ulkopuolelle työllistävät IT-henkilöitä ja ovat kallis, hidas tapa toimia nykypäivänä.

Päästäksesi pilveen, ei sinun tarvitse lähteä Amsterdamiin asti, hankkia lääkelaitokselta erikoislupaa tai kasvattaa rastahiuksia. XetNET tarjoaa kattavat pilvipalveluratkaisut yrityksille Suomessa. Katso alta lisää pilvipalveluistamme.

 

Web-palvelimet

Julkisessa verkossa toimivat palvelut kuten verkkosivustot ja -kaupat, tietokanta- ja tiedostopalvelimet sekä IoT-projektit tarvitsevat palvelimen toimiakseen. XetNETin avulla saat web-palvelimet juuri vaatimasi tarpeen mukaan halutuilla kapasiteeteilla ja konfiguraatioilla. Mikäli verkkopalvelusi kuten verkkosivusi ovat pienimuotoiset, kannattaa sinun tutustua Webhotelli-ratkaisuihimme.

Virtuaalipalvelimen avulla saat dedikoidun kapasiteetin käyttöösi sekä enemmän vapauksia palvelimen konfigurointiin. Virtuaalipalvelin sopii erityisesti käyttäjille jotka arvostavat konfiguroinnin mahdollisuuksia ja haluavat määritellä oman ympäristönsä itse.

Konesalipalveluiden avulla saat dedikoidun palvelimen käyttöösi, jonka kapasiteetit ja levytilat ovat määritelty omien tarpeidesi pohjalta. Asiakkaanamme voit unohtaa palvelimen ylläpitoon liittyvät toimenpiteet, sillä palvelimet ja palvelumme yhteydet ovat moninkertaisesti varmennettuja.

Mikäli kehität useita erilaisia projekteja samanaikaisesti ja vaadit palvelimelta tukea vaihteleville konfiguraatioille, tutustu Docker-palveluun. Sen avulla saat joustavuutta suorituskyvyn määrittelyyn sekä voit vapaasti määritellä vaaditut vaatimukset palveluidesi tarpeiden pohjalta.

Tutustu näihin pilvipalveluihin lisää

Webhotellit

Alk. 1,37 € / kk + ALV

Tutustu

Virtuaalipalvelimet

Alk. 25,00 € / kk + ALV

Tutustu

Konesalipalvelut

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

Docker-palvelu

Alk. 4,50 € / kk / säiliö + ALV

Tutustu

Verkkotunnus

Etsi vapaata verkkotunnusta

Yritystason sähköposti ja pilvitallennustila

Onko yrityksellesi tärkeää, etteivät sähköpostiviestisi ja pilvitallennustilan tiedostot sijaitse Suomen ulkopuolella? Moni sähköpostin pilvipalveluntarjoaja (mm. Microsoft Office 365, Google G Suite) tallentaa sähköpostiviestit ja tiedostot oletuksena Suomen ulkopuolella oleville palvelimille. XetNETin pilvipalvelut ja palvelimet sijaitsevat Suomessa ja näin ollen myös viestit ja tiedostot sijaitsevat Suomessa.

Yritysposti – mukana liikenteessä

XetNET Yritysposti pitää sähköpostisi mukana liikkenteessäkin. ActiveSync-protokollan myötä se on yhteensopiva eri mobiililaitteiden kanssa ja saat postisi luettua tien päällä, missä tahansa oletkin. Lue lisää Yritysposti-palvelusta.

SafeCloud – turvallinen koti tiedollesi

Tiedätkö, miten Google Drive, Dropbox ja vastaavat pilvitallennustilat toimivat? Hienoa, sitten olet kuin kotonasi SafeCloudin kanssa. Tiedostojen säilytys ja dokumentinhallinta SafeCloudilla varmistaa, että tiedostosi säilyvät Suomessa, suomalaisilla palvelimilla. Lue lisää SafeCloud-palvelusta.

Tiedätkö, missä pilvipalvelusi tiedot sijaitsevat?

Miksi suomalaisuus kannattaa ottaa huomioon yrityksen pilvipalveluiden hankintaa suunnitellessa? Vuoden 2018 toukokuusta lähtien voimaan astuva EU:n tietosuoja-asetus GDPR (General Data Protection Regulation) saattaa aiheuttaa kysymyksiä monelle yritykselle tietojen fyysisestä säilyttämisestä sekä tietosuojan tasosta.

Mikäli haluat että tietosi säilyvät EU:n sisällä – tai mieluummin Suomen sisällä, XetNET tarjoaa kattavat kotimaiset pilvipalveluratkaisut käyttöösi. Näin varmistat, että tietosuojan taso säilytettävien tietojen suhteen on asianmukaisesti hoidossa ja nopeat yhteydet kotimaassa sijaitseville palvelimille lisää työsi mukavuutta.

Mikäli sinun tai asiakkaasi toiminta edellyttää, ettei tietoja tallenneta Suomen ulkopuolelle, valitse suomalainen yritys, Suomessa sijaitsevilla palvelimilla.

XetNET on jo vuodesta 2002 lähtien toteuttanut pilvipalveluratkaisuja Suomessa sadoille asiakkailleen. Ota yhteyttä myyntiimme ja keskustellaan lisää pilvipalveluratkaisuista yrityksellesi

 

Kysy lisää pilvipalvelu-ratkaisuistamme

SOITA TAI LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

Puhelin: 029 170 0818  Sähköposti: myynti@xetnet.com