Autentikoiva SMTP

Miksi autentikoiva SMTP?

Jos vierailet usein eri verkoissa puhelimella, tabletilla tai vaikkapa kannettavalla tietokoneella olet varmasti törmännyt tilanteisiin joissa sähköpostin lähetys ei yllättäen onnistu vaikka hetki sitten toimistolla se onnistui.

Tämä johtuu siitä että Internet-yhteydentarjoajat sallivat sähköpostin lähetyksen omien palvelintensa kautta vain omille asiakkailleen ja oma operaattorisi ei vastaavasti salli kilpailijan verkosta lähetettävää sähköpostia heidän palvelintensa kautta.

Jos siis vaikkapa tabletissasi on Telian sähköpostiasetukset, et pysty lähettämään sillä sähköpostia esimerkiksi toimiston WLAN-verkon kautta jos toimiston verkkoyhteys on jonkun toisen operaattorin tarjoama.

Autentikoiva SMTP-palvelu sopii siis käyttäjille jotka käyttävät eri päätelaitteita useissa eri paikoissa kuten työpaikalla, kotona, matkustaessa niin koti- kuin ulkomailla tai vierailevat usein vaikkapa asiakkaiden WLAN-verkoissa.

Palvelussa lähtevän sähköpostin palvelin pysyy aina samana ja käyttöoikeus tarkistetaan käyttäjätunnus + salasanayhdistelmällä, etkä joudu enää vaihtamaan palvelinasetuksia vieraillessasi eri verkoissa.

Palveluun sisältyy SSL-salaus lähtevälle sähköpostille. Palvelussa käytetään vaihtoehtoista TCP-porttia jotta mahdolliset paikalliset TCP/25-portin rajoitukset eivät estä sähköpostin lähettämistä.

Palvelun hinnoittelu

Palvelun hinta on 6,00 EUR/kk/verkkotunnus sisältäen käyttöoikeuden jopa 50 käyttäjälle.

Tilaa palvelu