Yritysposti

Helppokäyttöinen Yritysposti

XetNET Yritysposti on palvelu jolla tehostat yrityksesi tai yhteisösi tiimityöskentelyä. Saat käyttöösi tehokkaan ja monipuolisen sähköpostin, jaetut kalenterit ja yhteystiedot jotka synkronoituvat niin pöytäkoneesi, puhelimesi, tabletin tai vaikkapa kannettavan kanssa.

XetNET Yrityspostin kaikki ominaisuudet ovat käytettävissäsi niin toimistolla, kotona tai matkalla. Niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Monipuolinen käyttää

XetNET Yritysposti tukee useita eri päätelaitteita ja ohjelmia. Voit käyttää sen ominaisuuksia niin webmailin kautta tai eri ohjelmistoilla: Microsoft Outlook, Apple Mail / Calendar / Contacts, Mozilla Thunderbird / Lightning… tai käyttää kaikkia sen toimintoja helppokäyttöisellä omalla ohjelmistolla, joka on saatavilla Windows-, Mac ja Linux-tietokoneille

Yhteensopiva eri mobiililaitteiden kanssa

XetNET Yritysposti toimii ongelmitta kaikkien ActiveSync-protokollaa tukevien päätelaitteiden kanssa. Näitä ovat mm.

 • Apple iPhone ja iPad
 • Android-puhelimet ja -tabletit
 • Windows Phone-laitteet (mm. Nokia Lumia)
 • Nokia Mail for Exchange

Tärkeimmät ominaisuudet

Sähköposti

Active Sync-pohjainen push mail sähköposti jonka ansiosta saat ilmoituksen automaattisesti uusista sähköposteista ilman että sinun tarvitsee niitä erikseen hakea.

Yhteensopiva kaikkien Active Sync -protokollaa tukevien sähköpostiohjelmien kanssa. Tämän lisäksi voit lukea sähköpostisi millä tahansa IMAP- tai POP3-yhteensopivalla ohjelmistolla tai käyttää webmailia.

Kalenterit

Kalenteri joka synkronoituu automaattisesti niin tietokoneesi, puhelimesi tai vaikkapa tablettitietokoneesi kanssa.

Voit tehdä myös jaettuja kalenterita vaikka neuvotteluhuoneita varten tai jakaa oman kalenterisi työkavereillesi jotta työnteko sujuu kuin tanssi.

Kontaktit

Myös kontaktit synkronoituvat automaattisesti tietokoneesi, puhelimesi ja muiden laitteiden kanssa. Lisäksi voitte tehdä yhteisiä kontakteja kuten vaikkapa kopiokoneen huoltomiehen yhteystiedon joka synkronoituu automaattisesti kaikkien työntekijöiden yhteystietoihin.

Tieto ei lisää tuskaa, vaan helpottaa elämääsi.

Tehtävälistat

Voit laatia ja ylläpitää omia tehtävälistoja ja asettaa niille kalenterimuistutuksia.

Luonnollisesti voit myös seurata aikaansaamisiasi jälkikäteen ja käyttää tietoa vaikkapa laskutuksesi pohjana.

Tiedostojen jakaminen

Voit jakaa tiedostoja niin yrityksesi sisällä kuin lähettää linkin niistä vaikkapa asiakkaillesi. Jos alat muokkaamaan jotain tiedostoa, voit lukita sen muokkauksen ajaksi itsellesi, jolloin ei tule ongelmaa siitä että kaksi ihmistä sattumalta muokkaisi samaa tiedostoa samanaikaisesti.

Helppoa ja toimivaa, eikö?

Turvallinen ja ylläpidetty

XetNET Yrityspostiin kuuluu vakiona sähköpostin virussuodatus ja roskapostin torjunta. Palvelu tuotetaan Suomesta käsin palvelimilta jotka ovat ylläpidossamme ja valvonnassamme. Näin ollen saat palvelun käyttöön ilman että joutuisit investoimaan itse omiin ohjelmistolisensseihin tai ylläpitoon.

XetNET Yritysposti: tehokas yrityksen viestintäratkaisu, suomalaisilta palvelimilta

XetNET Yritysposti on koko yrityksellesi sopiva viestintäratkaisu jonka saat käyttöösi edullisella kuukausimaksulla.

 • Yrityskäyttöön tarkoitettu

  Pidä liiketoimintasi hallinnassa yritystason viestintäratkaisulla johon sisältyvät mm. helppokäyttöinen sähköposti, jaetut kalenterit, tiedostojenjako ja tehtävienhallinta.

 • Työskentele mistä haluat, millä laitteella haluat

  XetNET Yritysposti on yhteensopiva ja toimiva, käytit sitten Mac- Windows-, Apple iOS tai Android laitetta. Tietokonetta, puhelinta tai tablettia. Se toimii ongelmitta myös millä tahansa laitteella joka tukee IMAP- tai POP3-protokollia.

 • Luotettava, suomalainen palvelu

  XetNET Yritysposti toimitetaan käyttöösi suomalaisilta palvelimilta joita ylläpidetään Suomesta käsin. Palvelua käyttäessäsi tietosi eivät siirry maamme rajojen ulkopuolelle.

Yritysposti joka on juuri sellainen kuin tarvitset

 • Edullinen käyttää

  Maksat vain haluamastasi määrästä postilaatikoita ja vain siitä levytilasta minkä tarvitset. Kaikki ohjelmistolisenssit ja palvelun tuki kuuluvat edulliseen kuukausimaksuun. Et joudu myöskään investoimaan palvelimiin tai laitteisiin, sillä ne kuuluvat pakettiin.

  Helppoa, edullista ja rehtiä.

 • Toimintaa tehostava

  XetNET Yrityspostiin kuuluu käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen Push-mail pohjainen sähköposti. Lisäksi saat käyttöösi elämääsi helpottavan kalenterin joka synkronoituu automaattisesti niin tietokoneesi, puhelimesi kuin vaikkapa tablettitietokoneesi kanssa.

  Ja jos haluat, voit toki jakaa kalenterisi vaikkapa työkavereille jolloin yhteinen ajanvaraus sujuu kuin tanssi.

 • Turvallinen palvelu

  Palvelimemme sijaitsevat Suomessa joten sinun ei tarvitse pelätä tärkeiden tietojesi valumisesta ulkomaille. Lisäksi vastaamme palvelun toimivuudesta ja tietoturvasta. XetNET Yritysposti tuotetaan palvelimilta jotka on moninkertaisesti varmennettu.

Hinnat per käyttäjä

 • 512 Mt: 2,31 € / kk
 • 1024 Mt: 2,75 € / kk
 • 2048 Mt: 3,74 € / kk
 • 3072 Mt: 4,73 € / kk
 • 4096 Mt: 5,50 € / kk
 • 8192 Mt: 8,47 € / kk

Hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero.

TILAA YRITYSPOSTI

Helppo tilata. Vielä helpompi käyttää.

XetNET Yritysposti on käytössäsi ilman kalliita ohjelmistoja tai laiteasennuksia. Valitse sopiva postilaatikoiden koko, tilaa palvelu ja nauti työn tehostumisesta.