FI | EN | SV | ZH

Reilua palvelua!

Sanovat että kaikki mikä ei ole reilua on epäreilua.

Siksi haluamme tehdä kaikkemme että saamasi palvelu on mahdollisimman reilua ja rehellistä. Ja jotta asia ei jää vain puheiden tasolle, kerromme tässä periaattemme jonka mukaan haluamme sinua palvella. Siksi, että myös se on mielestämme reilua.

Tyytyväisyystakuu

Tilatessasi palvelun meiltä, annamme sinulle 14 vuorokauden tyytyväisyystakuun. Jos saamasi palvelu ei vastaa sitä mitä odotit ja haluat vaihtaa palveluntarjoajaa, ilmoitat meille että haluat perua tilauksesi. Saamasi laskun voit palvelumaksujemme osalta käyttää takan sytykkeenä tai kiikuttaa osaksi uusiutuvan paperin tuotantoketjua. Toki jos tarvitset, saat kirjanpitoosi meiltä asiaankuuluvan hyvityslaskun: sähköpostitse PDF-muodossa, verkkolaskuna tai postitse.

Ainoa mitä sinun täytyy maksaa on mahdollinen domainrekisteröinti, mutta koska rekisteröimme domainit aina asiakkaidemme nimiin, saat sen siirtää toiselle palveluntarjoajalle.

Ei pitkiä sitovia sopimuskausia

Tilasitko liian ison palvelupaketin vai ovatko tarpeesi muuttuneet? Ei hätää, voit asiakaspalvelujärjestelmämme kautta vaihtaa sen pienemmäksi ilman että nillittäisimme siitä että muutokset onnistuvat vain sopimuskauden vaihtumisen yhteydessä. Muutos astuu voimaan heti ja mahdollisesti etukäteen maksamasi isomman paketin maksut pidentävät palvelusi voimassaoloa. Et siis häviä mitään, vaan saat jo maksamallasi summalla palvelua pidemmän ajan verran.

Toki voit muuttaa myös olemassaolevaa pakettiasi isommaksi. Aivan kuten haluat.

Reilu peli, myös vanhoille asiakkaille

Kumppaniohjelma palkitsee pitkäaikaisia asiakkaitamme. Luo oma kumppanilinkkisi customers.xetnet.fi hallintatyökalussa kohdassa ”Kumppanit” ja palkitsemme 30 % provisiolla uusista tilauksista.

Samat säännöt niin yritys- kuin yksityishenkilölle.

Skeptikko toteaisi näistä säännöistä että johan palautusoikeus on osana normaaleja etämyyntisäännöksiä. Niin onkin, mutta vain kuluttajille. Me lupaamme sen sijaan nämä samat edut niin yritys, yhteisö kuin yksityishenkilöille.

Koska sekin on reilua.

Kuulostaako reilulta?

Jos edellämainittu kuulostaa reilulta, rehelliseltä ja etsit palveluntarjoajaa verkkopalveluillesi, tee itsellesi palvelus joka vähentää stressiäsi ja tutustu palveluihimme.

Suosituimmat palvelumme

Webhotelli Pro

Suomalaiset palvelimet
Helppokäyttöinen cPanel
SSL-sertifikaatti sisältyy

Alkaen

1,37 €/kk

+ ALV 24%

Webhotelli Forte

3x nopeampi WordPress
Huippusuorituskykyinen LiteSpeed-palvelin

Alkaen

7,05 €/kk

+ ALV 24%

Docker

Skaalautuvaa suorituskykyä
Lisätehoon mm. Redis
Veloitukseton Let's Encrypt

Säiliöt alkaen

4,50 €/kk

+ ALV 24%

Virtuaalipalvelin

Dedikoitu suorituskyky
Asenna omia sovelluksiasi
Moninkertaisesti varmennettu

VPS-ratkaisut alkaen

15,12 €/kk

+ ALV 24%

Parhaat vinkit

Tutustu Ernon Vinkit -blogiimme, jossa XetNETin yrittäjä Erno Räsänen jakaa digiliiketoimintaa vauhdittavia vinkkejä ja ohjeita.