Tehokas roskapostin suodatus

Oletko kyllästynyt ainaiseen roskapostin poisteluun ja roskapostisuodattimiin, jotka eivät vain toimi?

Tarjoamme tehokasta roskapostin suodatusta lisäpalveluna. Palvelu toimitetaan ja toteutetaan kokonaisuudessaan XetNETin omilta palvelimilta, Suomesta. Ei siis huolta, että sähköpostisi tai edes roskapostisi, kiertäisivät turhaan ulkomaisten palvelimien kautta. Lisäpalvelun käyttöönotto on yksinkertaista, tilaat vain palvelun ja kaikki on valmista roskapostittomaan työhön.

Luotettava ja käyttövalmis

Tehokas roskapostin suodatuksemme on ylläpidetty ratkaisu, joka opettaa itse itseään jatkuvasti, jotta sinä voit keskittyä tärkeisiin sähköposteihisi kuluttamatta aikaasi roskapostin poisteluun ja tehdä työsi turvassa. Roskapostin suodatuksemme suodatustarkkuus ei laske, koska se kehittyy ja oppii jatkuvasti taustalla, ilman erillistä opettamista, suodattaen roskapostit pois turvallisesti ja varmasti. Halutessasi voit tarkastaa mitä viestejä on suodattunut pois hallintapaneelin kautta ja varmistua roskapostisuodatuksen erinomaisuudesta.

Palveluun on myös mahdollista lisätä lähtevän liikenteen välityspalvelu (SmartHost), sekä sähköpostiliikenteen arkistointi, joka mahdollistaa mm. tuhottujen viestien löytämisen jälkikäteenkin.

Palvelu vaatii toimiakseen asiakkaan oman verkkotunnuksen ja mahdollisuuden muokata sen postiohjausasetuksia (MX-tietueita). Palvelua ei ole mahdollista toimittaa gmail.com, outlook.com tai muihin ns. ilmaissähköposteihin.

Palvelun hinnoittelu

Lisäpalvelun hinta: 4,4 € / kk / domain + ALV.

Tilaa palvelu