WebbiVelho – kotisivut helposti ja nopeasti

Helppokäyttöinen kotisivujen rakennusohjelma ihan jokaiselle

XetNET WebbiVelhon avulla pystyt luomaan tyylikkäät verkkosivut nopeasti ja vaivattomasti. Voit itse keskittyä ulkoasun suunnitteluun ja käyttäjäkokemukseen ja jättää tekniset murheet muille.

Ohjelmaa on todella helppo käyttää, sillä valmiita teemoja hienon sivupohjan luomiseksi löytyy paljon. Sinun tarvitsee vain valita tarkoitukseesi sopiva teema. Käytössäsi on yli 190 erilaista teemaa. Löydät siis varmasti omaan tarkoitukseesi sopivan teeman ja pääset vielä muokkaamaan tekstit ja kuva

”Olen ihastunut kyllä tähän WebbiVelhoon, kun pitkään aikaan en pystynyt tekemään sivuja kuin suurella vaivalla. Hyvä palvelu teillä. Voin suositella kaikille!”

HELI NUOTIO
STELLAINDIGO DESIGN

Oikeasti helppoa!

Kaikki rakentaminen sivuston rakenteen ja esim. kuvien sekä tekstin sijoittelun osalta toimii ”drag and drop” raahaa ja pudota tekniikalla. Sinun ei tarvitse koodata mitään tai uhrata aikaa teknisiin yksityiskohtiin.

Katso ohesta miten teet tyylikkäät sivut WebbiVelhon avulla.

Asetuksista pystyy myös määrittämään hakukoneoptimoinnin (SEO) kannalta tärkeät asetukset ja metatiedot. Näin sivustosi nousee paremmin esille hakukoneiden tuloksissa. Hyviä ohjeita hakukoneoptimointiin löydät mm. Digioptimointi.com -sivustolta.

WebbiVelhon kanssa luodut sivustot ovat halutessasi myös täysin responsiivisia. Sivustosi käyttäjät pystyvät vierailemaan sivustollasi millä tahansa laitteella ja sivuston kokemus pysyy silti loistavana. Voit tarkastella esim. nykypäivänä erityisen tärkeää mobiilinäkymää rakentaessasi sivua. Näin näet heti, miltä sivusto näyttää kännykän ruudulta ja voit tehdä tarvittaessa muutoksia.

Voit julkaista suunnittelemasi sivuston helposti ja maailma voi nauttia tuotoksestasi!

Tee se responsiiviseksi!

Jos haluat tehdä sivustosi toimiviksi myös mobiilikäyttäjillä, WebbiVelho on kaverisi. Sen avulla teet sivuistasi helposti myös mobiililaitteilla toimivat – ilman lisämaksua.

WebbiVelho on vakiona kaikissa webhotelleissa

Tartu siis tilaisuuteen rakentaa ja hallinnoida omia sivustoja helposti ja vaivattomasti. Tekninen puoli hoituu taustalla ja sinä voit keskittyä toteuttamaan sisällön luomista asiakkaillesi!

Palvelu kuuluu vakiona kaikkiin webhotelleihimme.

Kokeile WebbiVelhoa