FI | EN | SV | ZH

Lisäpalvelut ja toimenpidehinnasto

Verkkotunnusten rekisteröinti ja uusintarekisteröinti

Verkkotunnusten rekisteröinti- ja uusintahinnat löytyvät osoitteesta: https://customers.xetnet.fi/cart.php?a=add&domain=register

Lisäliikenne

Mikäli www-palvelusi liikennemäärä ylittää suositellun liikennemäärän, veloitamme ylimenevästä liikenteestä hinnastomme mukaan. Huomaa kuitenkin että ilmoitamme sinulle etukäteen lisäliikennemäärän tarpeesta, emmekä laskuta satunnaisista pienistä ylityksistä. Mikäli liikennemäärä ylittää kuitenkin jatkuvasti suositukset, otamme yhteyttä ja neuvottelemme tilanteesta.

Hinta: 4,92 EUR / 1 Gb / kk

Unohtunut salasana

Jos unohdat salasanasi ja joudumme vaihtamaan sen veloitamme muutoksesta aiheutuneesta työstä.

Hinta: 4,92 EUR / muutos

Varmuuskopioista palautus

Jos tuhoat vahingossa tiedostojasi ja joudumme palauttamaan ne varmuuskopioistamme veloitamme aiheutuneesta työstä aiheutuneet kulut tuntityönä.

Hinta: alk. 100 EUR / h

Lukitun palvelun avaus

Mikäli palvelusi suljetaan maksamattomista laskuista johtuen veloitamme palvelun uudelleenavauksesta aiheutuneesta työstä avausmaksun. Lähetämme yhden muistuksen ennen palvelun sulkemista ja saatavan siirtämistä perintään. Ennen palvelun avausta edellytämme että erääntyneet saatavamme sekä uudelleenavausmaksu on maksettuna tilillemme.

Hinta: 32,79 EUR

Muistutusmaksu

Veloitamme maksumuistutuksesta kuluttajilta 5 EUR / kpl ja yritys- ja yhteisöasiakkailta 40 EUR / kpl (vakiokulukorvaus). Lähetämme maksumuistutukset n. 7 päivän sisään saatavan erääntymisestä. Viivästyneen maksun viivästyskorot veloitetaan korkolain mukaan.

Ohjelmointi- ja muut työtehtävät

Mikäli tarvitset apua CGI-, PHP- tai HTML-koodisi korjauksessa veloitamme työstä tuntihinnastomme mukaisesti.
Hinta: 100 EUR / tunti

Kaikkiin hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero.

Rinnakkaisdomain

Palvelu mahdollistaa useamman verkkotunnuksen kytkemisen samaan www-palveluun. Näin esim. www.yritys.fi voi osoittaa samaan palveluun kuin www.yritys.com

Lue lisää palvelusta.

Erityistoiveita joihin haluat apua?

SOITA TAI LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

Puhelin: 029 170 0818  Sähköposti: myynti@xetnet.com

Huippusuorituskykyä Dockerilla

Docker on erinomainen alusta WordPressille ja raskaille sovelluksille, jos kaipaat raakaa suorituskykyä sekä skaalautuvuutta. Alkaen 4,50 €/kk/säiliö.