CloudFlare nopeuttaa sivustosi ulkomaisille kävijöille

Globaali CDN-verkko käytössäsi

XetNET on tehnyt yhteistyösopimuksen CloudFlaren kanssa jonka johdosta voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden käyttää CloudFlaren globaalia CDN-verkkoa web-sivustoillansa helposti ja nopeasti.

Jos sivustosi pääasiallinen käyttäjäkunta on pääosin ulkomailla CloudFlaren käyttöönotto saattaa nopeuttaa sivustojen latausta eri puolella maapalloa. CloudFlare CDN:n (CDN = Content Delivery Network, eli sisällön jakeluverkko) avulla kopio sivustostasi levitetään automaattisesti ympäri maapalloa sijaitseville CloudFlaren palvelimille.

Kun asiakkaasi surffaa sivustollasi hänet ohjataan automaattisesti häntä lähinnä olevalle palvelimelle minkä johdosta sivut latautuvat mahdollisimman nopeasti.

Lisäksi CloudFlare sisältää jo perustasolla tietoturvaominaisuuksia jotka auttavat suojaamaan sivustoasi eri uhilta, kuten sovellusten haavoittuvuudelta tai ns. kommenttispämmiltä.

Asiakkaamme voivat halutessaan ottaa CloudFlaren globaalin CDN-verkon käyttöönsä helposti asiakassivustollamme osoitteessa https://customers.xetnet.fi/ tai pyytää käyttöönottoa tukipalvelustamme.

CloudFlare CDN on mahdollista ottaa käyttöön kaikissa tarjoamissamme webhotelleissa tai virtuaalipalvelimissa.

Tarjoamme asiakkaillemme veloituksetta käyttöön CloudFlaren peruspalvelun mikä sopii hyvin useimmille sivustoille.

Mikäli sivustosi käyttäjät ovat pääosin suomalaisia tai Pohjois-Eurooppalaisia, CloudFlare ei testiemme mukaan välttämättä nopeuta sivustoasi.

Virtuaalipalvelin alk. 25,00 € / kk

Tutustu virtuaalipalvelin-valikoimaamme ja varmista verkkopalvelusi toimivuus dedikoidun suorituskyvyn avulla.