Imunify360 – tehokas suojaus verkkopalveluillesi

Imunify360 tarjoaa tehokkaan suojausratkaisun joka suojaa niin tunnettuja kuin osin tuntemattomia tietoturvauhkia kohtaan.

PHP- ja muilla ohjelmointikielillä toteutetut sivustot ovat suosittuja kohteita eri hyökkäyksille. Usein pienillä hyökkäysskripteillä hakkerit saavat upotettua sivustoille joita ei ole päivitetty aktiivisesti omaa haittakoodia, mainoksia, väärää sisältöä tai jopa varastettua itselleen täydet pääsyoikeudet sivustoon.

Monet julkaisujärjestelmät kuten WordPress ovat suosittuja kohteita hakkereille.

XetNET käyttää jaetuissa webhotelliymäristöissään Imunify360 tietoturvaohjelmistoa joka käyttää jatkuvasti – ympäri maapalloa – oppivaa neuroverkkoa, haittakoodin sormenjälkiin pohjautuvaa tunnistusmekanismia ja jopa epänormaalin käytöksen tunnistukseen pohjautuvaa hyökkäyksien tunnistamista.

Hyvä esimerkki Imunify360 suojauksesta palvelimillamme on se että jos yrität kirjautua WordPressiin tai sähköpostiisi useita kertoja väärällä käyttäjätunnuksella ja salasanalla, saat nähdäksesi ”En ole robotti” sivun jossa näet kuvia joista sinun tulee valita esim. kaikki ne missä on polkupöyriä.

Se tarkoittaa että koska usea peräkkäinen epäonnistunut kirjautuminen vaikuttaa salasanan brute force murtamiselta, vaatii suojausjärjestelmämme sinua todistamaan sen että yritysten takana on ihminen eikä kone.

Tämän lisäksi Imunify360 tarkistaa kaikki palvelimemme useita kertoja viikossa mahdollisten haittaohjelmien ja virusten varalta.

Kaikki webhotellipalvelumme ovat automaattisesti Imunify360:n suojaamia, ilman lisähintaa.

Imunify360

Jaa kirjoitus: