Palvelupaketin vaihtaminen suurempaan tai pienempään

Palvelupaketin vaihtaminen suurempaan tai pienempään käy helposti

Palvelupaketin rajoitteet saattavat tulla vastaan monessa asiassa. Esimerkiksi tilaamani mini 300 paketin sähköpostilaatikoita on rajoitettu kolmeen. Voi myös olla, että sivustosi liikennemäärät ovat kasvaneet niin, että tarvitset lisää kaistaa kävijöille. Toisaalta myös on mahdollista, että et enää tarvitse yhtä suurta palvelupakettia, kuin aikaisemmin. Silloin on kätevä pudottaa pakettia pienempään muuttuneen tarpeen mukaan.

Isompaa pakettia!

Esimerkiksi oman sisällön luominen sivustolle vie nykyään usein paljon tilaa kuvien ja videoiden takia ja lisätila voi tulla tarpeeseen. Nyt minulla on tarvetta laajentaa pakettia, sillä tarvitsen lisää tilaa. Onneksi palvelun tason nostaminen XetNetin palvelun avulla käy helposti ja todella nopeasti.

Minun tarvitsi vain käydä Xetnetin omassa palvelun hallintapaneelissani (https://customers.xetnet.fi) ja sieltä klikata itseni Toimenpiteet kohtaan. Valitsen sieltä Muuta tilausta painikkeen ja pääsen helposti muokkaamaan tilaustani. Avautuu alla kuvattu näkymä.

 

 

Voin valita, mitä ominaisuuksia haluan lisätä ja maksan vain tarvittavista lisäpalveluista. Voit kätevästi valita listasta haluamasi palvelun. Mukana on myös skaalautuvia vaihtoehtoja, jolloin ei tarvitse jatkuvasti olla päivittämässä pakettia. Näet kaikkien palveluiden ominaisuudet ja tarvittaessa saat vielä lisätietoa asiakaspalvelusta.
Jos epäröit palvelun valinnassa, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja saat kartoituksen sinulle oikeankokoisesta palvelusta.

 

Kun olet valinnut haluamasi uuden palvelutason, näet päivityksen kustannukset selkeästi. Tässä kohtaa voit myös syöttää alennuskoodin tai vaihtaa maksutapaasi. Jatkamalla eteenpäin vahvistat uuden tilauksesi.

 

 

Saat vielä ilmoituksen sähköpostiisi, kun uusi palvelutaso on otettu käyttöön. Voit taas jatkaa sivustosi kehittämistä nopean paketin päivityksen jälkeen.

Joustavuus ennen kaikkea

Entä jos tarvetta suuremmalle paketille ei enää ole? XetNetillä myös palvelupaketin pienentäminen onnistuu helposti. Näin takaamme, että voit aina valita tarpeesi mukaisen palvelun ja maksat vain tarvitsemastasi määrästä palveluita.

 


Homma onnistuu jälleen menemällä tutusti Toimenpiteet kohtaan hallintapaneelissa. Valitsen sieltä Muuta tilausta painikkeen ja pääsen helposti muokkaamaan tilaustani. Homma toimii siis samoin kuin paketin nostossa, mutta nyt valitaan vähemmän ominaisuuksia sisältävä paketti.


Näet jälleen, mitä paketin vaihtaminen kustantaa ja jatkamalla eteenpäin hyväksyt paketin vaihdon toiseen.

 

 

Lopuksi saat taas ilmoituksen paketin vaihdosta tilausvahvistuksena ja uusi pakettisi astuu voimaan mahdollisimman pian. Voit mennä tarkastamaan pakettisi tilan asiakasportaalin (https://customers.xetnet.fi) kohdasta: Palvelut –> Omat palveluni.

 

 

Paketin nostaminen ja laskeminen on siis todella kätevää ja vaivatonta. Palvelua on helppo nostaa nopeasti aina oman tilanteen ja tarpeen mukaan. XetNet:in palvelua helpottaa omaa verkkopuolen hallintaa huomattavasti, kun asiat onnistuvat muutamalla hiiren klikkauksella.

 

 

emjr on Emailemjr on Facebookemjr on Linkedinemjr on Twitter
emjr
Toimitusjohtaja at XetNET / Xetpoint Oy
Xetpoint Oy:n perustaja ja yrittäjä. Bisneshenkinen nörtti henkeen ja vereen joka rentoutuu(?) keskeneräisen taloprojektin kanssa.