XetNET Skala - juuri sopivankokoinen webhotelli - XetNET
In English Suomeksi

XetNET Skala – juuri sopivankokoinen webhotelli

XetNET Skala – webhotelli joka skaalautuu sinun tarpeisiisi

Ei enempää, ei vähempää vaan juuri se mitä tarvitset.

XetNET Skala tarjoaa sinulle webhotelli palvelut missä maksat vain ja ainoastaan siitä mitä tarvitset. Sinun ei tarvitse varautua tai ennakoida paljon liikennettä sivuillasi on tai paljon levytilaa tarvitset sähköposteillesi. XetNET Skala skaalautuu automaattisesti tarpeittesi mukaan ja laskutus perustuu pieneen kuukausimaksuun sekä käytön mukaan tapahtuvaan laskutukseen.

XetNET Skalan peruspaketti sisältää 20 gigatavua tiedonsiirtokaistaa ja 50 megatavua levytilaa. Peruspaketista maksat 2 EUR/kk ( eli 1,61 EUR/kk + alv 24%).

20 gigatavua ylittävästä liikenteestä maksat 0,05 EUR/ gigatavu (+alv). Jos tarvitset enemmän kuin 50 megatavua levytilaa, maksat lisälevytilasta vain sen ajan kuin sitä tarvitset. Eli lisälevytila 50 megatavua ylittävältä osuudelta maksaa 0,002776 EUR/tunti per gigatavu (+alv).

Miksi siis maksaa siitä mitä et tarvitse? XetNET Skala webhotellissa maksat vain pienen kuukausimaksun sekä siitä liikenteestä ja levytilasta mitä käytät.

Webmasterin unelma

XetNET Skalaan saat lisättyä niin monta lisä- tai rinnakkaisdomainia kun haluat ilman erillistä lisädomain maksua. Palvelun laskutukseen useammat domainit eivät vaikuta muuten kuin sen osalta mitä ne tarvitsevat liikennettä ja levytilaa. Palvelu sisältää myös lisä- ja rinnakkaisdomainien tarvitsemat nimipalvelut.

XetNET Skala on siis erinomainen valinta niille jotka tekevät verkkosivuja asiakkailleen tai tarvitsevat useita eri domaineja yrityksellensä esim. markkinointia varten.

Hinta

Peruspaketti: 2 EUR/kk (1,61 EUR/kk + alv 24%)
Lisätiedonsiirtokaista: 0,05 EUR/gigatavu/kk + alv
Lisälevytila: 0,002776 EUR/h/gigatavu + alv

 

TILAA PALVELU

Arvioi kuukausimaksusi

Alla olevalla laskurilla voit arvioida kuinka paljon kuukausimaksusi olisi peruspaketin lisäksi tarvitsemasi lisälevytilan ja tiedonsiirtokaistan perusteella.

20
1
TotalEUR

Laskurin hinta on suuntaa-antava. Käytetyn kapasiteetin laskutus tapahtuu todellisen käytön mukaan 5 minuutin tarkkuudella.