Oma domain edullisesti: haku ja rekisteröinti

Hae vapaita domaineja

Oma domain kotimaiselta XetNET-palveluntarjoajalta

Rekisteröi oma domain käyttöösi helposti. Käytä domainhakuamme ja löydä vapaat domainit. XetNET on virallinen FI-verkkotunnusten välittäjä.

Oma domain voi olla mikä tahansa kymmenistä verkkotunnuksista, kuten:

 • .fi verkkotunnus
 • .com verkkotunnus
 • .net verkkotunnus
 • .eu verkkotunnus
 • .mobi verkkotunnus
 • .ru verkkotunnus
 • .cn verkkotunnus
 • …jne

Mikäli haluat omalle domainillesi sähköpostipalvelut ja kotisivutilan, voit tilata käyttöösi edullisen webhotellin. Voit perustaa webhotelliisi oman blogin tai verkkosivuston esim. WordPress-julkaisuhallintajärjestelmällä täysin ilman lisämaksuja. Maksat ainoastaan oman domainisi vuosimaksun sekä kuukausimaksun valitsemastasi webhotelli-paketista.

Vinkki: Haluatko rekisteröidä omia domaineja kerralla useita ja asettaa ne ns. parkkiin? Silloin sinun kannattaa tutustua XetNET Skala webhotelliin, johon oman domainin nimipalvelut saat aina ilman lisäveloituksia.

Oman domainin hinta

Voit rekisteröidä omia domaineja lukuisilla eri verkkotunnuspäätteillä (.fi/.com/.net/.eu jne.) Tutustu saatavilla oleviin verkkotunnuksiin ja hinnastoon.

Fi-verkkotunnuksen merkkirajoitukset

 • PITUUS: 2-63 merkkiä.
 • SALLITUT MERKIT: kirjaimet a–ö, numerot 0–9 ja väliviiva (-) sekä Suomessa puhuttavan saamen kielen merkit.
 • HUOMIOITAVAA: Väliviiva (-) ei saa olla domainin ensimmäinen, eikä viimeinen merkki.
 • LISÄKSI: Kolmas ja neljäs merkki eivät saa molemmat olla väliviivoja.

Omalle domainille webhotelli alk. 1,37 eur / kk + ALV

Omaan domainiin moni asentaa verkkosivuston ja sähköpostipalvelut käyttöön. Oman domainin lisäksi tarvitset webhotelli-palvelun, joka tarjoaa levytilan palveluillesi. Tilaa suomalainen webhotelli XetNETiltä alkaen 1,37 €/kk + ALV (tarjoushinta voimassa ensimmäisen laskutuskauden ajan (3, 6 tai 12 kk), norm. hinta 2,73 €/kk)

Tutustu valikoimaan

Oma domain on jo rekisteröity toisella tarjoajalla? Ei hätää: siirrämme sivustosi ja sähköpostisi veloituksetta meille!

Ehditkö rekisteröimään oman domainin jo toiselle palveluntarjoajalle? Mikäli olet jo ottanut domainin ja webhotellin käyttöösi, siirrämme palvelusi jopa veloituksetta meille! Anna alla yhteystietosi ja teemme puolestasi domainin, verkkosivuston ja jopa 10 sähköpostilaatikon siirtotyön täysin veloituksetta*.

Kotimainen XetNET webhotelli on huippunopea webhotelli johon voit avata haluamasi palvelut helposti ja edullisesti.

* Mikäli käytössäsi on yli 10 sähköpostilaatikkoa tai useamman webhotellin ja verkkotunnuksen palvelukokonaisuus, teemme sinulle ehdotuksen siirrosta ja palveluistamme joiden avulla säästät paitsi hermojasi myös kuluja.

Oman domainin rekisteröinti on helppoa

Oman domainin saat käyttöösi helposti suomalaiselta XetNETiltä. Meiltä saat suositut FI-domainit sekä muut yleiset, kuten COM-, -NET- ja EU-domainit. Etsi vapaita domaineja käyttämällä domainhaku-työkaluamme.

Alta löydät oman domainin rekisteröintiin liittyen suosituimpien domainien hinnastot, sekä tiedon mahdollisista erityisehdoista.

Osa maakohtaisista domaineista vaatii paikallisen kontaktin verkkotunnuksen kohdemaassa. Yhteistyökumppaneidemme avulla voimme auttaa näidenkin maakohtaisten domainien rekisteröinnissä. Hoidamme kaiken puolestasi.

Aloita etsimällä vapaita domaineja. Saat tiedon kaikista vapaista domaineista ja hinnoista. Mikäli haluat rekisteröidä jonkin hieman poikkeavan domainin, mitä et löydä listalta, ota yhteyttä myyntiimme niin selvitämme sen rekisteröinnin vaatimukset.

DomainKuvausVaatimuksetHintaLisätietoja
.fiSuomen päätason domain.Vapaasti rekisteröitävissä.12 EUR/vuosi, 33 EUR/3 vuotta tai 50 EUR/5 vuotta.Tarkista ennen rekisteröintiä ettei verkkotunnus loukkaa Suomen tai EU:n alueella suojattua nimeä tai tavaramerkkiä.
.comTarkista ennen rekisteröintiä ettei verkkotunnus loukkaa Suomen tai EU:n alueella suojattua nimeä tai tavaramerkkiä.Vapaasti rekisteröitävissä.15 EUR/vuosiErittäin suosittu verkkotunnus.
.netKansainvälinen, alun perin verkko-operaattoreiden käyttöön tarkoitettu päätason verkkotunnus.Vapaasti rekisteröitävissä.15 EUR/vuosiErittäin suosittu verkkotunnus.
.euEU:n päätason verkkotunnus.Verkkotunnusta voi hakea ja rekisteröidä kaikki EU-alueelle olevat yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt.20 EUR/vuosi
.cnKiinan päätason domain.Vapaasti rekisteröitävissä.20 EUR/vuosiRekisteröinnissä vaaditaan usein kopio hakijan henkilöllisyystodistuksesta (passi, ajokortti tai henkilökortti) ja yrityksen tapauksessa kopio kaupparekisteriotteesta. Yleensä englanninkielinen tuloste www.ytj.fi palvelun tiedoista riittää.
.ruVenäjän päätason verkkotunnus.Verkkotunnusta voi hakea ja rekisteröidä kaikki EU-alueelle olevat yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt.120 EUR/vuosiRekisteröinnin yhteydessä Venäjän ulkopuolella sijaitsevien yritysten on toimitettava Y-tunnus tai kaupparekisterinumero. Yrityksiltä saatetaan vaatia kopio myös perustamiskirjasta. Yksityishenkilöiden on todistettava henkilöllisyytensä toimittamalla joko kopio ajokortista tai passista.

Oma domain: jopa kymmeniä vaihtoehtoja

XetNETin kautta voit rekisteröidä jopa useita kymmeniä erilaisia domaineja.

Tarkista domainhaku-työkalulla kaikki automaattisesti saatavilla olevat vaihtoehdot. Yllä hinnastosta löydät vain muutaman suositun vaihtoehdon. Tutustu siis haun kautta kaikkiin vaihtoehtoihin ja hintoihin.

Muistathan, että voit tilata myös domainillesi webhotelli-palvelun kauttamme. Lue myös kirjoituksemme ”Mikä on webhotelli – mihin sitä tarvitaan?

Domainien hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero.

Miksi avata verkkotunnus ja webhotelli XetNETiltä?

 • Luotettavuus: suomalainen yritys, tuki & suomalaiset palvelimet jo vuodesta 2002

 • Moninkertaisesti varmennetut palvelimet ja kahdennetut verkkoyhteydet

 • Ratkaisut huippusuorituskykyyn: LSCache, HTTP/2, CPU & RAM-tehoa enemmän per käyttäjä

 • Hinta: kilpailukykyinen hinta uusimmille teknologioille, ei ylibuukattuja palvelimia

Fi Välittäjä Suomalaista Palvelua

XetNET on virallinen FI-verkkotunnusten välittäjä

Omalle domainille myös webhotelli?

Domainhaku-työkalumme avulla haet ja rekisteröit domainit eli verkkotunnukset nopeasti ja helposti. Mikäli löydät vapaan domainin jonka haluat rekisteröidä ja lisäät sen ostoskoriin, voit tilata samalla webhotellin tai pelkästään domainparkkia varten DNS-nimipalvelun.

Oletko jo XetNETin asiakas? Tiesitkö, että voit liittää domaineja nykyiseen webhotelliisi useita halutessasi. Mikäli käytössäsi on XetNET Skala webhotelli, ei DNS-nimipalveluista tule lisäkuluja lisädomaineillesi. Muissa webhotelleissamme kannattaa tarkistaa, kuinka monta domainia voit rekisteröidä ilman lisäkuluja nykyiseen pakettiin. Muussa tapauksessa paketin sisältämän kappalemäärän ylittävät domainit tarvitsevat DNS-rinnakkaisdomainin nimipalvelut.

Asiakaspalvelumme osaa auttaa sinua valitsemaan edullisimman vaihtoehdon, mikäli haluat rekisteröidä useita kymmeniä verkkotunnuksia käyttöösi.

Mikäli et tarvitse webhotellia, eli et tarvitse levytilaa verkkosivustoa tai sähköpostia varten, voit tilata pelkän domain ja nimipalvelun klikkaamalla tästä.

Domainien hinnaston hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero.

Oman domainin rekisteröinti: hyvä tietää

Oma domain on erinomainen ratkaisu mikäli haluat yrityksellesi tai blogillesi helposti muistettavan nimen eli domain-osoitteen. Rekisteröimme domaineja useita satoja vuosittain ja olemme 100 % kotimainen yritys. XetNET on toiminut jo vuodesta 2002 lähtien.

Voit helposti hakea omaa domainia käyttämällä domainhaku-työkaluamme. Samalla näet domainien ajanmukaiset hinnastot.

Mikäli et löydä haluamaasi domainia työkalusta, voi olla kyse domainista, joka pitää rekisteröidä maakohtaisesti eli sitä ei voi tilata automaattisesti verkkokaupastamme.

Tällöin on mahdollista, että domain vaatii maakohtaisesti paikallisen kontaktin yhteystiedot rekisteröinnissä. Olemme mielellämme avuksi sillä yhteistyöverkostomme avulla voimme rekisteröidä verkkotunnuksia myös eri maihin.

– Erno Räsänen, yrittäjä, XetNET (Xetpoint Oy)

Oma domain käyttöösi: hae etsimällä vapaata domainia

Hae verkkotunnuksia

Kysy lisää oman domainin hankinnasta

SOITA TAI LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

Puhelin: 029 170 0818  Sähköposti: myynti@xetnet.com