Osta domain edullisesti

Osta domain edullisesti kotimaiselta FI-verkkotunnusten välittäjältä: meiltä myös COM/NET/ORG/EU ja muut verkkotunnukset!

Domainin ostaminen on helppoa. Ensimmäiseksi kannattaa hakea ja etsiä vapaita domaineja domainhaullamme. Sen jälkeen voit rekisteröidä vapaan domainin nimiisi. Saat myös meiltä kotimaisen webhotellin domainillesi, jotta voit avata domainiin sähköpostipalvelut tai verkkosivuston. XetNET on virallinen FI-verkkotunnusten välittäjä.

Osta domain suositulla päätteellä, joita ovat mm.:

 • .fi verkkotunnus
 • .com verkkotunnus
 • .net verkkotunnus
 • .eu verkkotunnus
 • .mobi verkkotunnus
 • .ru verkkotunnus
 • .cn verkkotunnus
 • …useita muita!

Ostamallesi domainille voit avata sähköpostipalvelut ja kotisivutilan tilaamalla edullisen XetNET webhotellin. Webhotelliin sisältyy ilmainen kotisivukone. Webhotelleissamme on myös esiasennettu WordPress jonka saat helposti ja ilmaiseksi käyttöösi.

Maksat ainoastaan ostamasi domainin vuosimaksun sekä valitsemasi webhotellin kuukausimaksun.

Vinkki: Haluatko ostaa useita domaineja kerralla? Tutustu Webhotelli Skalaan, johon saat rinnakkaisdomainien nimipalvelut ilman lisäveloituksia.

Osta domain edullisesti: FI-verkkotunnus 12 €/vuosi tai 50 €/5 vuotta.

Ostamalla domainin ja rekisteröimällä sen useammaksi vuodeksi voit säästää. XetNETin kautta saat yleisimmät domainit kuten FI/COM/NET/ORG/EU jne. rekisteröityä. Tutustu saatavilla oleviin verkkotunnuksiin ja hinnastoon.

Osta domainille webhotelli alk. 1,37 eur / kk + ALV

Moni haluaa ostaa domainin asentaakseen siihen sähköpostin ja verkkosivuston. Tarvitset silloin webhotellin, joka tarjoaa levytilaa sähköpostille ja kotisivuillesi. Osa kotisivujen julkaisujärjestelmistä kuten WordPress tarvitsee lisäksi tietokannan. Webhotellimme sisältävät kaikki tarvitsemasi ja saat suomalaisen webhotellin XetNETiltä alkaen 1,37 €/kk + ALV (tarjoushinta -50 % voimassa ensimmäisen laskutuskauden ajan (3, 6 tai 12 kk), norm. hinta 2,73 €/kk)

Tutustu valikoimaan

Ostamasi domain on jo rekisteröity toiselle palveluntarjoajalle? Ei hätää, siirrämme sivuston ja sähköpostisi veloituksetta!

Oletko jo rekisteröinyt domainin toiselle palveluntarjoajalle? Siirrämme palvelusi toiselta palveluntarjoajalta edulliseen webhotelliimme jopa veloituksetta! Anna yhteystietosi ja myyntimme ottaa sinuun yhteyttä.

Teemme puolestasi domainin, verkkosivuston ja jopa 10 sähköpostilaatikon siirtotyön täysin veloituksetta*.

Tiesitkö: XetNET on suomalainen palveluntarjoaja ja toiminut jo vuodesta 2002 lähtien. Avaa webhotelli ja osta domain turvallisesti kauttamme.

* Mikäli käytössäsi on yli 10 sähköpostilaatikkoa tai useamman webhotellin ja verkkotunnuksen palvelukokonaisuus, teemme sinulle ehdotuksen siirrosta ja palveluistamme joiden avulla säästät paitsi hermojasi myös kuluja.

Osta domain helposti

Domainin ostaminen ei voisi olla helpompaa. Saat XetNETiltä kaikki suositut domainit kuten FI/COM/NET/EU. Aloita etsimällä vapaita domaineja domainhaku-työkalulla.

Alta löydät oman domainin rekisteröintiin liittyen suosituimpien domainien hinnastot, sekä niiden erityisehdoista.

Joissakin maissa domainin rekisteröinti vaatii paikallisen kontaktin. XetNETin yhteistyökumppaneiden avulla voimme rekisteröidä näihinkin maihin domainit. Huolehdimme kaikesta puolestasi.

Tutustu alta hinnastoon ja osta domain itsellesi helposti.

DomainKuvausVaatimuksetHintaLisätietoja
.fiSuomen päätason domain.Vapaasti rekisteröitävissä.12 EUR/vuosi, 33 EUR/3 vuotta tai 50 EUR/5 vuotta.Tarkista ennen rekisteröintiä ettei verkkotunnus loukkaa Suomen tai EU:n alueella suojattua nimeä tai tavaramerkkiä.
.comTarkista ennen rekisteröintiä ettei verkkotunnus loukkaa Suomen tai EU:n alueella suojattua nimeä tai tavaramerkkiä.Vapaasti rekisteröitävissä.15 EUR/vuosiErittäin suosittu verkkotunnus.
.netKansainvälinen, alun perin verkko-operaattoreiden käyttöön tarkoitettu päätason verkkotunnus.Vapaasti rekisteröitävissä.15 EUR/vuosiErittäin suosittu verkkotunnus.
.euEU:n päätason verkkotunnus.Verkkotunnusta voi hakea ja rekisteröidä kaikki EU-alueelle olevat yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt.20 EUR/vuosi
.cnKiinan päätason domain.Vapaasti rekisteröitävissä.20 EUR/vuosiRekisteröinnissä vaaditaan usein kopio hakijan henkilöllisyystodistuksesta (passi, ajokortti tai henkilökortti) ja yrityksen tapauksessa kopio kaupparekisteriotteesta. Yleensä englanninkielinen tuloste www.ytj.fi palvelun tiedoista riittää.
.ruVenäjän päätason verkkotunnus.Verkkotunnusta voi hakea ja rekisteröidä kaikki EU-alueelle olevat yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt.120 EUR/vuosiRekisteröinnin yhteydessä Venäjän ulkopuolella sijaitsevien yritysten on toimitettava Y-tunnus tai kaupparekisterinumero. Yrityksiltä saatetaan vaatia kopio myös perustamiskirjasta. Yksityishenkilöiden on todistettava henkilöllisyytensä toimittamalla joko kopio ajokortista tai passista.

Osta domain: tarjolla useita kymmeniä vaihtoehtoja

Domaineja on jopa useita kymmeniä erilaisia tarjolla. Tarkasta domainhaku-palvelustamme kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot ja hinnat! Yllä hinnastossa on vain muutama suosittu vaihtoehto. Kannattaakin tutustua hakutyökalulla kaikkiin vaihtoehtoihin ja ajanmukaisiin hinnastoihin.

Voit tilata domainillesi webhotellin. Mikäli et vielä tiedä, mihin webhotellia tarvitaan, lue kirjoituksemme ”Mikä on webhotelli – mihin sitä tarvitaan?

Domainien hinnaston hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero.

Miksi ostaa domain ja webhotelli XetNETiltä?

 • Luotettavuus: suomalainen yritys, tuki & suomalaiset palvelimet jo vuodesta 2002

 • Moninkertaisesti varmennetut palvelimet ja kahdennetut verkkoyhteydet

 • Ratkaisut huippusuorituskykyyn: LSCache, HTTP/2, CPU & RAM-tehoa enemmän per käyttäjä

 • Hinta: kilpailukykyinen hinta uusimmille teknologioille, ei ylibuukattuja palvelimia

Fi Välittäjä Suomalaista Palvelua

”Olen rekisteröinyt useita domaineja XetNETin kautta. Toteutan sivustoja ja verkkopalveluita itselleni ja asiakkailleni ja arvostan XetNETin kotimaisuutta jossa yhdistyy erinomainen hinta-laatu-suhde.”

TOMMI PUUSKA
THINKFAST OY

XetNET on virallinen FI-verkkotunnusten välittäjä

Osta domainillesi kotimainen webhotelli-palvelu

Domainhaku-työkalun avulla haet vapaita domaineja ja rekisteröit ne itsellesi nopeasti ja helposti. Etsi vapaa domain, lisää se ostoskoriin ja tilaa samalla webhotelli, jotta saat asennettua sähköpostit ja kotisivun käyttöösi. Mikäli et tarvitse sähköpostipalveluita tai kotisivutilaa, voit tilata domainparkkia varten DNS-nimipalvelun.

Mikäli olet jo XetNETin asiakas ja käytössäsi on webhotelli-palvelu, hyviä uutisia: voit liittää useita domaineja yhteen webhotelliin! Tarkista webhotelli-pakettisi hinnastosta kuinka monta lisädomainia voit liittää pakettiin ilman lisäveloituksia. Muussa tapauksessa lisäverkkotunnuksista maksat ainoastaan DNS-palveluiden kuukausimaksun. Varsinaisille domain-hamstraajille suosittelemme XetNET Skala webhotellia, johon voi liittää domaineja ilman lisämaksuja.

Ellet ole varma mikä webhotelli-paketti olisi oikea valinta sinulle, tutustu myös webhotellien vertailuumme. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään valinnassasi.

Mikäli haluat vain domainin ja sille domainparkin, eli et halua asentaa kotisivua tai avata sähköpostipalveluita domainillesi, voit tilata pelkän domainin ja nimipalvelun klikkaamalla tästä.

Domainien hinnaston hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero.

Osta domain turvallisesti kotimaiselta yritykseltä

Moni ostaa domainin yritykselleen tai blogilleen, kun halutaan helposti muistettava nimi ja verkko-osoite kotisivuille tai sähköpostille. Rekisteröimme useita satoja domaineja vuosittain. XetNET on 100 % kotimainen yritys ja olemme toimineet jo vuodesta 2002 lähtien.

Suurin osa domaineista on ostettavissa suoraan verkkokaupastamme. Näet verkkotunnusten hinnat tekemäsi haun perusteella.

Osa domaineista pitää rekisteröidä maakohtaisesti ja näitä ei voi tilata automaattisesti. Mikäli löydät jonkun maakohtaisen verkkotunnuksen, jota ei löydy hakutyökalullamme ja jonka haluat avata itsellesi, ota yhteyttä.

Tällöin on mahdollista, että domain vaatii maakohtaisesti paikallisen kontaktin yhteystiedot rekisteröinnissä. XetNETin yhteistyöverkoston avulla voimme rekisteröidä myös näitä maakohtaisia domaineja eli autamme Sinua mielellämme!

– Erno Räsänen, yrittäjä, XetNET (Xetpoint Oy)

Osta domain edullisesti: hae etsimällä vapaata domainia

Hae verkkotunnuksia

Kysy lisää oman domainin hankinnasta

SOITA TAI LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

Puhelin: 029 170 0818  Sähköposti: myynti@xetnet.com